92 Sistema

Pristatome – ši sistema, tai naujos kartos langai.

Langai gaminami naudojant vien inovatyvias technologijas. Gamyba vykdoma su pirmuoju ir vieninteliu Lietuvoje CONTUREX profiliavimo centru – kuris yra naujausias ir tobuliausias medžio apdirbimo technologijų lyderio WEINIG (Vokietija) inžinerinis pasiekimas. 

92 sistemos langai yra skirti ypatingos vertės statiniams, sudėtingiems langų sistemų sprendimams. 92 sistema tai tobulas paviršius ir konstrukcija, ilgaamžiškumas, ypatingai geras šilumos izoliavimas.

– Įspūdingo storio rėmo konstrukcija. 
– Labai storas stiklo paketas. Sistema idealiai tinka dideliems langų gabaritams. Garantuotas tvirtumas ir šiluma.
– Ištobulinta apatinė lango dalis geresnei U vertei pasiekti.
– Išplėstos galimybės dideliems gabaritams ir dideliems svoriams. Sistema turi daug platesnes langų ir terasos durų furnitūros (užraktų, slenksčių) galimybes. Sistemoje yra patobulintas apkaustų įtvirtinimas.

Sistema buvo sukurta bendradarbiaujant su Leitz GmbH & Co. KG, Vokietija (lyderiaujantis įrankių ir įrankių sistemų, skirtų labai tikslioms medienos pramonės staklėms, gamintojas).

92 sistema gimė apjungiant mūsų turimą 17 metų langų gamybos patirtį, taip pat Leitz GmbH & Co. KG medinių langų technologijos išmanymą, jų sukurtus ir išbandytus langų profilius.

Medinių langų sistemos: