Formos

Medinių langų sistemų pritaikymo galimybės yra labai plačios. Gaminame tradicinės arba nestandartinės formos langus: trapecijas, arkas ir kitokių formų gaminius.
Galime pagaminti didelių gabaritų, nesudalintus varstomus ir nevarstomus langus, jungti juos tarpusavyje,  integruoti varstomus langus į fasadinę sistemą.
Esant poreikiui, galime dekoruoti langus įvairiais dekoratyviniais skirtukais.

Prasilenkiančios terasos durys HS neturi papildomų sudalinimų (joms nereikia papildomų tvirtumą suteikiančių detalių) – tik stabilią terasos durų dalį bei varčią, todėl nėra ribojamas šviesos patekimas į patalpas, o tai statiniui prideda vertės.
Dėl didelių matmenų, susidaro įspūdis, kad iš esmės visą didžiulį terasos durų plotą užima stiklas.  Dėl to šios medinės terasos durys sukuria atvirumo su aplinka įspūdį, leidžia gėrėtis gamta už lango. Šios terasos durys sukuria itin mažai apribojimų ir dėl į grindis įleidžiamo slenksčio.
Terasos durys gali būti integruojamos į fasadinę sistemą, todėl Jūsų projektui su mūsų langinėmis sistemomis apribojimų, ko gero, neturėsime.

Atverčiamos ir nustumiamos terasos durys PSK Šios medinės terasos durys gali būti gana didelių matmenų be sudalinimų, todėl suteikia interjerui daug šviesos ir estetikos. Tai geras terasos durų pasirinkimas dėl įvairių varstomų dalių konfigūracijų galimybės. Šių terasos durų formos yra tradicinės.

Durys gali turėti sudalinimų, jose gali būti įmontuojami stiklo paketai

Esame įgudę gaminti skandinaviškus medinius langus, kurių varstymo tipai (SideHung, TopSlide, TopSwing, TopHung) ir dizainas visiškai atitinka skandinavams įprastus. Galime pagaminti įvairių formų medinius, skandinaviško tipo langus, taip pat galime pagaminti nestandartinių – itin didelių matmenų, labai funkcionalius ir tvirtus medinius langus.

Tradicinės skandinaviškų terasos durų formos, stiklo paketas per visą gaminį.

Durys gali turėti sudalinimų, jose gali būti įmontuojami stiklo paketai